Zullen we samen lezen?

Zullen we samen lezen?

Bestel het boek nu!

De droomvlucht van konijntje Pim.

Pien en Jelle in de dierentuin

De verjaardag van Pien en Jelle.

Nol de Mol geniet van de zomer.

Koning Suikerbaard.

Bestellen

Het boek is te koop voor € 15,95 exclusief verzendkosten.

Dit boek bevat verschillende thema's. Van de vier seizoenen tot verliefdheid en gezondheid. Thema's die je niet alleen als ouders met je kinderen bespreekt, maar ook uitermate geschikt zijn voor themadagen op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of kleuterklas.

Levering

Er zijn twee mogelijkheden voor de levering van het boek:

  1. Je kunt het boek zelf ophalen op dinsdag- of donderdagavond tussen 18.30u-20.00u.

  2. Je kunt het boek laten bezorgen, dit kost € 3,65 extra.

Na het plaatsen van je bestelling word je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gehouden van de verzending of afhaalmogelijheden.

Betalingsmogelijkheden

Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met instructies voor de betaling via internetbankieren. Je betaalt altijd eerst via internetbankieren, ook als je het boek ophaalt.

Zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je een bevestiging van verzending of een e-mail met datum en tijd wanneer je het boek kan ophalen.

Wil je meer dan 1 boek bestellen? Neem dan even contact met me op via info@zullenwesamenlezen.nl of via het contactformulier.

Shopping Cart

Kies een besteloptie:

"Zullen we samen lezen" zelf ophalen

Vul hier je gegevens in. Na het plaatsen van je bestelling word je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gehouden van de betaal- en afhaalmogelijheden.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

"Zullen we samen lezen?" laten bezorgen

Vul hier je gegevens in. Na het plaatsen van je bestelling word je via het opgegeven e-mailadres op de hoogte gehouden van de betaalmogelijkheden en verzending.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.